Jon Lord se přesouvá na říjen

Vydáno 15.09.2010 | autor: PR

Zářiový pražský koncert klávesisty a zakladatele Deep Purple Jona Lorda, který se měl konat 21.9., se přesouvá na 24. říjen.

Jon Lord se přesouvá na říjen Jon Lord se přesouvá na říjen

“Důvodem jsou osobní závazky pana Lorda”, sdělil za pořadatele a umělcův management Patrik Svitek.

Jon Lord, který do dnešního dne vydal bezmála třicet nahrávek a vedle Deep Purple působil také ve Whitesnake, Paice, Ashton & Lord, The Artwoods a Flower Pot Men, přiveze 24. října do Prahy svoji rockovou symfonii Concerto For Group And Orchestra, na které v 60. letech, jako jeden z prvních, snoubil zvuk rockové kapely se symfonickým orchestrem.

Při pražském vystoupení doprovodí Jona Lorda maďarský symfonický orchestr Philharmonic Orchestra of Gyor vedený dirigentem Martonem Raczem a skupina Cry Free (tribute band Deep Purple, taktéž z Maďarska). Vokálních partů se zhostí polská zpěvačka Kasia Laska, která má na svém kontě nespočet slavných muzikálových rolí (jakou je např. Maria z West Side Story nebo Kim z Miss Saigon) a velšský vokalista Steve Balsamo, který je v Británii rovněž známý především jako představitel slavných muzikálových postav (např. Ježíše v Jesus Christ Superstar, Phoeba v Notre Dame De Paris či Feuillyho v Les Miserables).

 


Nebude to však jen Concerto For Group and Orchestra, které v Praze v rámci An Evening With Jon Lord zazní. Druhá polovina Lordova vystoupení nabídne průřez jeho sólovou tvorbou a vybrané skladby Deep Purple v úpravě pro symfonický orchestr.

Dějiště koncertu, Smetanova síň Obecního domu, zůstává nezměněno a stejně tak přetrvává platnost vstupenek zakoupených na původní termín. Pokud některému z majitelů již zakoupené vstupenky nebude nový termín koncertu vyhovovat, vstupné jim bude (oproti nepoškozenému lístku) do 30.9. vráceno v místě zakoupení.

Pořadatelé a management Jona Lorda se všem jeho příznivcům omlouvají a předem děkují za pochopení. Vstupenky jsou ještě k dostání v síti Ticketpro. Více na www.ticketpro.cz.

Zdroj: Vis-A-Vis Production
zavřít