Bon Jovi slušně nabušili výběrovku

Vydáno 16.09.2010 | autor: PR

Americká rocková kapela Bon Jovi se rozhodla ohlédnout za svojí téměř třicetiletou kariéru a v listopadu fanouškům naservíruje výběrovou desku.

Bon Jovi slušně nabušili výběrovku Bon Jovi slušně nabušili výběrovku

Album Greatest Hits, které Bon Jovi vydají začátkem listopadu, přinese ty úplně nejzásadnější hity této party z New Jersey, mezi kterými najdeme pecky jako Livin’ On A Prayer, Always, It’s My Life, Wanted Dead Or Alive, nebo Who Says You Can’t Go Home.


Samozřejmě tato deska nabídne i zbrusu nový materiál! První vlaštovkou výběrového alba je pohodová novinka What Do You Got?, která právě vstupuje i do českých rádií.

Deska Greatest Hits vyjde jak v jednodiskové verzi, která bude obsahovat šestnáct songů, tak i jako dvojalbum. Dvoudisková verze přinese celkem třicet písní a budou na ni obsaženy i další klasické hity jako Blaze Of Glory, Blood On Blood, These Days, nebo Keep The Faith.


Celkem se fanoušci mohou těšit i na čtyři nové písně, jmenovitě jde o již zmiňovanou skladbu What Do You Got? a dále o novinky The More Things Change, No Apologies a This Is Love, This Is Life, které všechny vznikly speciálně pro tento výběr.

“Všechny písně této desky jsou prověřené časem a i přesto, že se spíše díváme do budoucna, stále nám dávají vzpomenout na to, odkud jsme,“ uvádí k výběru frontman kapely Jon Bon Jovi.

Zdroj: Universal Music

zavřít