Hlasitá Rihanna vás roztancuje

Vydáno 16.09.2010 | autor: PR

Není tomu ani rok, co barbadoská kráska Rihanna vydala desku Rated R. I když by toto album mohlo vyplodit ještě několik dalších úspěšných singlů, vše je nakonec zcela jinak...

Hlasitá Rihanna vás roztancuje Hlasitá Rihanna vás roztancuje

V listopadu Rihanna totiž vydá další studiové album, které by mělo být dravější než loňská deska a především hodně taneční. Minimálně to o desce říká sama zpěvačka a nasvědčuje tomu i název alba: Loud.

Rihanna se chce novou deskou vrátit ke starší produkci a ke zvuku veleúspěšného alba Good Girl Gone Bad. To, že míří správným směrem, potvrzuje i první vlaštovka z nové desky, kterou se stala píseň Only Girl (In The World). Ta měla světovou premiéru 7. září a jde o jednoznačnou taneční bombu, která bude již za pár dní dunět i z českých rádií.


Producentem tohoto singlu i velké části nové desky Loud je osvědčený norský producentský team Stargate, který pro Rihannu produkoval například hity Unfaithful, Don’t Stop The Music, Hate That I Love You, Take A Bow nebo její letošní jarní singl Rude Boy.

Je tedy nadmíru jasné, že Rihanna i s novou deskou naváže na dosavadní úspěchy a milióny prodaných singlů a desek, díky kterým se zařadila mezi jednu z nejúspěšnějších zpěvaček posledního desetiletí.

Těšte se na podzim, již 16. listopadu vyjde nové album Rihanny s názvem Loud!

Zdroj: Universal Music

zavřít