Wohnout a Divokej Bill ve studiu!

Vydáno 20.09.2010 | autor: PR

Wohnout slaví patnáct let existence a jako dárek si nadělili výběrové album. Skladby ale přehráli do nových aranží a na kompilaci pozvali hosty jako Xavier Baumaxa, Skyline, Lety mimo či Divokej Bill.

Wohnout a Divokej Bill ve studiu! Wohnout a Divokej Bill ve studiu!

Kdysi jsme si ze záhadnýho důvodu začali říkat Wohnout a od té doby po nás zůstalo několik dlouhohrajících desek. Po patnácti letech tvoření nám přišlo vhod udělat jakejsi výběr a pojmout ho jako naši první "bestofku". Písničky si během času sedaly do přirozenější polohy, než byly předtím nahrány, takže jsme se rozhodli je přetočit více méně tak, jak je hrajeme na koncertech. Vznikla nám tak koncertně studiová nahrávka o šestadvaceti písničkách, který jsme vybírali tak nějak podle citu.


Dvě cédéčka v jednom obalu vybaveným povídáním ke každý desce nesou s sebou i řadu hostů, od Xaviera Baumaxy přes Skyline, Lety mimo, až po kluky z Divokýho Billa
,“ vysvětluje Honza Homola. Album vyjde 27. 9. a po zbytek roku bude představeno fanouškům na následujícím podzimním turné. „Víme, že na bestofku je v našem věku poměrně brzo, ale my jsme zkrátka chtěli zakonzervovat písničky, který nám neustálým omíláním na koncertech uzrály,“ zakončují Wohnouti.

zdroj: Wohnout
zavřít