Guns N' Roses: sorry, vrátíme vstupné

Vydáno 28.09.2010 | autor: PR

Guns N' Roses dostáli své nechvalné pověsti a na prkna pražské O2 Areny se dostavili s několikahodinovým zpožděním. Lidi odcházeli, na koncert počkalo jen pár tisíc nejvěrnějších. Jaké důsledky z toho vyvodil pořadatel?

Guns N' Roses: sorry, vrátíme vstupné Guns N' Roses: sorry, vrátíme vstupné

Zde je vyjádření pořadatele koncertu:

"V pondělí 27. 9. se uskutečnil v pražské O2 Areně koncert Guns N' Roses. Oproti plánům a očekávání pořadatele a návštěvníků se zahájení koncertu významně zpozdilo a koncert začal až ve 23.15 hod. Z tohoto důvodu nabízí pořadatel akce Live Nation Czech republic společně s umělcem možnost refundace vstupného pro ty návštěvníky, kteří opustili prostor O2 Areny před zahájením koncertu. Všem divákům, kteří opustili areál O2 areny před zahájením produkce Guns N' Roses, byla označena individuálně vstupenka na tuto akci, jinými slovy: nárok na vrácení vstupného mají POUZE ti diváci, kteří doloží platnou vstupenku se zmíněným označením pořadatele.


Prosíme tyto diváky, kteří požadují refundaci, aby OZNAČENOU VSTUPENKU zaslali registrovanou poštou (nejlépe doporučeně) na adresu provozovny Live Nation Czech republic, spolu s kontaktními údaji držitele vstupenky a bankovním spojením, na které chtějí vstupné zaslat. Vstupné v plné zaplacené výši uhradí společnost Live Nation Czech republic obratem bankovním převodem. V případě jakýchkoliv nejasností bude Live Nation Czech republic držitele vstupenky kontaktovat.

Adresa, na kterou je třeba vstupenky zaslat:

Live Nation Czech republic
Zn: "GNR"
U Slavie 1540/2a
100 00 Praha 10

Vrácení vstupného bude možné po dobu jednoho měsíce, tzn. je třeba vstupenky dodat a sdělit potřebné údaje maximálně do 31.10.2010. V pozdějším termínu nebude bohužel možné refundaci z důvodu uzavření účetnictví akce akceptovat. Vstupné se bude vracet pouze bankovním převodem a pouze oproti platné, označené vstupence. Live Nation Czech republic se tímto opět velice omlouvá za způsobené komplikace, které bohužel vznikly na straně umělce a nebyla možnost jim nikterak zabránit."  

zdroj: Live Nation CZ
zavřít