Acey Slade si do Prahy veze posily

Vydáno 30.09.2010 | autor: PR

Pražské vystoupení amerického kytaristy Aceyho Sladea a jeho kapely The Dark Party se blíží. Koncert podpoří němečtí Lord of the Lost, jejichž pódiová prezentace připomíná show Marilyna Mansona.

Acey Slade si do Prahy veze posily Acey Slade si do Prahy veze posily

Už 21. září odstartovalo v britském Bristolu; celkově nabídne 17 koncertních zastávek. Vůbec poprvé charismatický ex-kytarista formací Murderdolls, Dope či Trashlight Vision zavítá do Irska, Německa a České republiky. The Reptile House European Tour 2010 kapela zakončí právě v České republice, a to 10. října vystoupením v pražském klubu Matrix.


Novinkou je právě potvrzené vystoupení německé gothic rockové kapely Lord of the Lost z Hamburku, která bude jedním ze speciálních hostů pražského koncertu. I Lord of the Lost se pyšní velmi výrazným frontmanem. Chris „the Lord“ Harms si minimálně svou hororovou pódiovou image dříve nezadal s Marilynem Mansonem. Na bicí pak hraje zástupkyně něžného pohlaví, půvabná Any. Čeští, ale i očekávaní zahraniční fanoušci, se mohou těšit také na koncertní set stále oblíbenější domácí melodic rock/metalové skupiny Venefica. Rockovou party, která termínově vyšla na magické datum 10. 10. 2010, otevře svým akustickým vystoupením dvojice rock´n´rollových kytaristů.



zdroj: Basinfirefest
zavřít