Sting: dcera mu fušuje do řemesla

Vydáno 03.10.2010 | autor: PR

Coco Sumner, dcera Stinga, a její projekt I Blame Coco právě vydávají debut The Constant, na kterém přezpívali Neila Younga a na němž se podílela švédská zpěvačka Robyn.

Sting: dcera mu fušuje do řemesla Sting: dcera mu fušuje do řemesla

To, že jablko často nepadá daleko od stromu, potvrzuje další z hvězdiček, která právě zažívá svůj velký start. Jde o zpěvačku Eliot Pauline Sumner, dceru hudebníka Stinga. Ta totiž právě vydává své debutové album. Coco Sumner, jak si tato dvacetiletá dívka uměleckým jménem říká, má na svém kontě již několik singlů, se kterými jí vypomohla například švédská zpěvačka Robyn.


Hudbě se profesionálně věnuje již od svých patnácti let, ale skladby pro svůj debut, který vydává pod názvem své kapely I Blame Coco, začala psát až před třemi lety. Během té doby hledala nejen inspiraci pro psaní a zkušenosti, ale spolupracovala i s jinými umělci z hudební branže. Stačí jmenovat jen Petea Dohertyho, Mr Hudsona nebo Fyfe Dangerfielda. Na své debutové album nazvané The Constant zařadila celkem třináct písní. Pod dvanácti je podepsána jakožto autorka, v posledním případě sáhla po hitu Neila Younga z roku 1970.



Již nyní i z českých rádií můžeme slyšet singlovku Self Machine. Nemalou pomocí jí byly i remixy, které I Blame Coco prošlapaly cestičku i do předních světových klubů.

zdroj: Universal
zavřít