Čeští Massive Attack míří do Roxy

Vydáno 08.10.2010 | autor: PR

Do Prahy zavítají „čeští Massive Attack“. Olomoučtí Narcotic Fields vystoupí 11. října v Roxy v rámci koncertní série Free Mondays. Společně s nimi zahrají Lealoo, projekt Filipa Míška. Vstup na koncert je zdarma.

Čeští Massive Attack míří do Roxy Čeští Massive Attack míří do Roxy

Těší nás, že nás média srovnávají s Massive Attack, tyhle ikony triphopu nás skutečně inspirují, ale na druhou stranu jsme svébytná kapela, se svými skladbami,“ říká Tomáš Bayer, skladatel a šéf projektu Narcotic Fields. Olomoucká parta v Roxy zahraje nové skladby k připravovanému albu a předvedou v celé své kráse nové projekce. „Věříme, že to bude zážitek. Vizuální složka je totiž pro elektronickou hudbu velmi důležitá. A my jsme nenechali nic náhodě. Návštěvníkům koncertu slibujeme velký zážitek,“ doplňuje skladatel a klávesista Bayer.


Vrcholem jejich snažení a vizí bude i podzimní tour, které odjedou jako předskokan bývalé zpěvačky Skyline – Jitky Charvátové aka JI a jejím bandem Mother Ducks. Turné k Jitčině nové desce Feed My Lion se pojede v říjnu a listopadu po českých, moravských a slovenských klubech.



zdroj: Roxy

mp
zavřít