Jitka Charvátová má nový klip

Vydáno 09.10.2010 | autor: PR

Po vydání sólového debutu Feed My Lion přichází Jitka s novým videoklipem Smile a během následujících měsíců pak vyrazí na podzimní turné se svým „electro cirkusem“. Předkapelou budou Narcotic Fields

Jitka Charvátová má nový klip Jitka Charvátová má nový klip

Sloni, žirafy... nikoli, pro tentokrát se show omezí pouze na lvy, tygry a přehlídku cvičených kachen (v podobě live kapely Mother Ducks).

Performerka a vynikající zpěvačka Jitka Charvátová aka JI a koncertní zpracování její elektro-popové desky jsou příslibem energické taneční jízdy. Téměř na celém turné bude JI & Mother Ducks jako předkapela provázet olomoucká trip-hopová partička Narcotic Fields.

 

 

Během turné Jitka zavítá také na Slovensko, kde se svým prvním klipem Real Life dostala do vysílání slovenské hudební televize Musiq1 a posléze byla také nominována na hudební ceny Musiq1 Awards v kategorii zpěvačka roku.

Mezi pilným zkoušením na turné si JI & Mother Ducks stihli ještě odskočit do studia a natočit videoklip k druhému singlu Smile, který se v létě dostal až na třetí příčku mezi nejhranějšími českými hity v oficiálním žebříčku IFPI. Kamery a režie se ujal Matěj Liška. Poprvé můžete v klipu vidět Jitku v nečekaném blond provedení.



Termíny podzimního turné Jitky Charvátové:


06. 10. - Brno /Fléda /Lumírova tříska
14. 10. - Ostrava /Marley
15. 10. - Krnov /Kofola Music Club
22. 10. - Prešov /Wave
23. 10. - Košice /Tabačka
29. 10. - Hradec Králové /La Putika
12. 11. - České Budějovice /mcFabrika
19. 11. - Jaroměř /Bastion No. 35
26. 11. - Zlín /U Tetoura
27. 11. - Znojmo /Gogo

Zdroj: Turner
zavřít