HelpBand pomůže českým kapelám

Vydáno 17.10.2010 | autor: PR

Nová agentura HelpBand bude českým hudebníkům pomáhat s produkcí koncertů, vydáváním CD, natáčením klipů, dopravou, PR, managmentem, bookingem a získáváním reklamních ploch a prostor.

HelpBand pomůže českým kapelám HelpBand pomůže českým kapelám

Projekt HelpBand chce talentovaným a pracovitým muzikantům zajistit i patřičnou medializaci. V této době už probíhají jednání s konkrétními médii, jako jsou hudební radia, televize, časopisy, deníky a internetové portály. Kapely, které se rozhodnou zapojit do projektu, získají profesionální zázemí k svému dalšímu růstu a vývoji. Projekt v této chvíli nejintenzivněji komunikuje s regionálními rádii, protože formáty těchto stanic mají k lidem nejblíže. V dalším sledu budou k spolupráci přizvány hudební časopisy, televize a v blízké budoucnosti i velkoplošná media.

"Pro kapely, s kterými podepíšeme řádnou smlouvu, chceme zajišťovat širokou síť služeb, na které by jednotlivci nedosáhli, protože si je jednoduše nemohou dovolit, nebo nemají ty správné kontakty. Chceme kapely nakopnout a hodit je alespoň o krok dál před konkurenci, pak už je ale zase jen na nich, na kolik své šance využijí,“ říká Martina Jablanovská, vedoucí projektu HelpBand. Projekt HelpBand chystá spolupráci i s nahrávacími studii ve snaze zajistit skupinám kvalitní nahrávky od singlů až po CD. Díky výborným grafikům a kreativcům získají kapely i jednotliví interpreti vlastní prezentaci a to od image přes webové stránky až po promofotky apod.


Chystá se také propracovaný systém nejrůznějších bonusů, slev, či případně dárků od partnerů a sponzorů. Vyloučen není ani klasický booking, koncerty a festivaly. "Inspiraci jsme nehledali doma, ani ve světě. Není to tak, že bychom seděli a přemýšleli do čeho píchnout. Jde o to, že pokud se pohybujete ve světě festivalů, klubů a různých kapel, tak se s problémem nedocenění setkáváte pořád. Proto jsme se rozhodli, že najdeme cestu jak se z toho zmatku dostat ven,“ vysvětluje Martina Jablanovská. V startovací fázi projektu se žádné limity nenastavují. Zájem o spolupráci může projevit v podstatě kdokoli.

"Rádi uvítáme každého, kdo se bude chtít zapojit, anebo přijde s nějakým dotazem, námětem, nápadem, ale i kritikou. Navíc nechceme dělat pouze klasický managment, takže vůbec nevadí, když kapela už svého managera má. Věřím, že ať se ozve kdokoli, budeme mu mít co nabídnout, případně on nám. Žádná kriteria nejsou. Nicméně vždy je důležité si individuálně sednout a ujasnit, co se od spolupráce očekává,“ dodává Martina Jablanovská. Více na www.helpband.cz.

zdroj: HelpBand

mp
zavřít