James Blunt vydává třetí album

Vydáno 21.10.2010 | autor: PR

Album Some Kind Of Trouble vychází 8. listopadu. Album produkoval Steve Robson a v koprodukoval Greg Kurstin a Eg White. Prvním singlem je skladba Stay The Night

James Blunt vydává třetí album James Blunt vydává třetí album

Nový singl Stay The Night, neuvěřitelně chytlavá píseň zachycující právě tuto náladu. Je to sexy písnička hraná na akustickou kytaru, jako stvořená na mejdany, kde se mixuje vodka s kofeinem a zpívá Jacksonova Billy Jean. Autory jsou James Blunt, Ryan Tedder z One Republic a Steve Robson.

"Dřív jsem písničky skládal a pak jsme šli a nahráli je. Tentokrát jsme to takhle připravené neměli”, vzpomíná Blunt. “Cítili jsme tu energii - pojďme si to do studia pořádně užít a udělejme bugr. Bylo to naprosto přirozené a byla to legrace.”

 


Some Kind Of Trouble navazuje na megaúspěchy dvou předchozích Bluntových desek, kterých se prodalo po celém světě neuvěřitelných 18 miliónů.

Speciálně potom debut Back To Bedlam s hitem desetiletí You´re Beautiful, který ze dne na den udělal v roce 2005 obrazně řečeno z vojáka popovou hvězdu první velikosti. A tak místo na tanku se James začal objevovat na významných koncertních podiích světa a nejvlivnějších televizních show, včetně té vůbec nejznámější The Oprah Winfrey Show.

 

 

James Blunt úspěšně koncertoval dvakrát i u nás a jeho místní velkou popularitu podtrhuje zlatá deska za druhé album All The Lost Soul (2007) a dokonce platinová za více než 15 000 prodaných kusů alba Back To Bedlam.

Album se nahrávalo většinou v Londýně s Jamesovou doprovodnou kapelou, se kterou se záhy vydá na turné.

Seznam skladeb:

01. - Stay The Night
02. - Dangerous
03. - Best Laid Plans
04. - So Far Gone
05. - No Tears
06. - Superstar
07. - These Are The Words
08. - Calling Out Your Name
09. - Heart Of Gold
10. - I'll Be Your Man
11. - If Time Is All I Have
12. - Turn Me On

 

 

Zdroj: Supraphon
zavřít