Paul McCartney s Wings na Vánoce

Vydáno 23.10.2010 | autor: PR

Paul McCartney připravil pro své fanoušky lahůdku. Půjde o remasterovanou podobu legendárního alba s The Wings s názvem Band On The Run, která bude obohacena o množství bonusů.

Paul McCartney s Wings na Vánoce Paul McCartney s Wings na Vánoce

Původně album vyšlo v prosinci roku 1973 a zaznamenalo fantastický úspěch. Deska obsahovala obrovský hit Jet, stala se zároveň nejúspěšnějším albem Paula McCartneyho s Wings a následně si odnesla i prestižní cenu Grammy.

 


Dost důvodů na to, aby Paul McCartney album nechal zremasterovat a opětovně nabídnout starým i novým fanouškům. Celý proces remasteringu probíhal v legendárních studiích Abbey Road a práce se ujal tentýž tým, který minulý rok provedl kompletní remaster všech alb kapely The Beatles.

Nad každým krokem celého projektu pak dohlížel sám Paul McCartney, který se do něj i aktivně zapojil a zároveň vybral i bonusový materiál. Reedice Band On The Run vyjde 1. listopadu tedy nejen v jednodiskové podobě, ale též jako speciální komplet na dvou CD a jednom DVD.

 


Bonusové audio CD bude obsahovat dalších devět tracků, mezi kterými bude i hitový singl Helen Wheels.

Přiložené DVD pak nabídne mimo jiné mnoho raritního materiálu, originální videoklipy k této desce a záznamy z tehdejších televizních vystoupení. Asi nejvíce očekávaná ale bude deluxe verze, která bude obsahovat ještě navíc třetí audio CD a speciální 120 stránkovou knihu. Ta bude plná raritních a doposud nezveřejněných fotografií z domácího alba Lindy McCartney a Clivea Arrowsmitha a zásadních informací z dob natáčení alba.

 


Navíc bude deluxe komplet obsahovat i nové audio interview s Paulem McCartneym a tzv. průvodce po každém tracku všech nosičů kompletu. Pro příznivce černých desek vyjde album Band On The Run též na dvou 180 gm vinylech.

Zdroj: Universal Music

zavřít