Soutěž rockových kapel zná vítěze

Vydáno 25.10.2010 | autor: PR

Vítězem druhého ročníku soutěže RGM Live Space se stala skupina Model Bazaar. V porotě usedli mimo jiné Jan Čechtický z Ohm Square a Milan Cais z Tata bojs.

Soutěž rockových kapel zná vítěze Soutěž rockových kapel zná vítěze

Vítězem poroty druhého ročníku RGM Live Space, soutěže pořádané pro všechny dobré kapely o více než třech členech, se stala skupina Model Bazaar. Porota ve složení Pavel Anděl, Hynek Chudárek (TV Óčko), Martin Rigler (síť Rádií Kiss), Jan Ponocný (hudebník, skladatel), Jan Čechtický (hudebník, skladatel) a Milan Cais (hudebník, skladatel, výtvarník) tak vybrala kapelu, která se nebála si účast v hudebním klání zopakovat. Model Bazaar se už totiž v loňském prvním ročníku probojovali mezi postupující do semifinálových kol.


Letošní datum – 20. října 2010 – však nezapomenou. Je to den, kdy byli vyhlášeni vítězi na pódiu pražské Akropole a zároveň získali půlroční péči pořádající agentury RGM Entertainment. Finálového hraní se dále zúčastnili: Make No Sense, DC Headline a Bros´ n´Beasts. Ze zmiňované „čtyřky“ vybírají i diváci a jejich vítěz bude znám 7. listopadu. Hostem večera byla skupina Toxique, která právě jede podzimní tour k nové desce Outlet People.

zdroj: Turner

mp
zavřít