Eggnoise mají novou desku

Vydáno 31.10.2010 | autor: PR

Jazzoví Eggnoise pro své fanoušky připravili nové album, které ponese název Yolk a bude pokřtěno 29. listopadu v pražském Paláci Akropolis.

Eggnoise mají novou desku Eggnoise mají novou desku

Eggnoise brzy vydají po třech letech album, které by mělo být konceptuálně spojené s předchozími nahrávkami What a World a Albumen. Muzikanti slibují, že bude stylově a zvukově velmi pestré, přesto však vyrovnané. To zejména díky hlavnímu producentovi Vladimírovi Pechovi. Dalšími producenty jsou Ondřej Ježek, Mikoláš Růžička a Jiří Burian. Eggnoise si přizvali také řadu českých i zahraničních hostů, mezi nimiž je Emil Frátrik, Yellow Sisters, dechová sekce ze Sto zvířat, americká písničkářka Samantha Hohnson, kanadský klarinetista Mike Anklewitz nebo bluesman Cleanhead Phil.


Novinkové CD ponese název Yolk a bude na něm deset tracků. Eggnoise jsou sedmičlenná punk-jazzová skupina hrající původní kompozice autorské dvojice Ondřeje Kopičky a Ondřeje Galušky. Ostatními členy souboru jsou Jan Mizler, Jan Panschab, Michal Mravec, Vladimír Pavlíček a Michal Nosek. Za svou zatím poslední desku Albumen si Eggnoise vysloužili tři nominace na největších nezávislých hudebních cenách světa Just Plain Folks Music Awards.



dm
 
 
 
zavřít