Nelly Furtado se ohlíží za kariérou

Vydáno 04.11.2010 | autor: redakce

Nelly Furtado se rozhodla zrekapitulovat dosavadní kariéru a 15. listopadu vydá kolekci svých nejznámějších skladeb. Novinkou bude píseň Night Is Young od producenta The Fugees, Amy Winehouse nebo rappera Nase.

Nelly Furtado se ohlíží za kariérou Nelly Furtado se ohlíží za kariérou

The Best Of, jak zní název výběrovky, bude obsahovat i skladbu Night Is Young. Ta byla vybrána za rádiovou vlaštovku. Produkce této písně, na které se Nelly podílela i jako skladatelka, se ujal Salaam Remi. Ten v minulosti produkoval například hity pro The Fugees, Amy Winehouse nebo rappera Nase. Album vyjde jak na jednom disku, kde budou včetně bonusu celkem čtyři nové písně, ale též jako dvojalbum. To přinese celkem sedm dalších tracků, které Nelly Furtado v minulosti nazpívala s umělci, jako je Michael Bublé, Keith Urban nebo Juanes.


Nebude mezi nimi chybět ani taneční Who Wants To Be Alone, kterou s Nelly před několika měsíci natočil holandský DJ a producent Tiësto. Pro skalní fanoušky je připraveno The Best Of Nelly Furtado jako komplet na dvou CD a jednom DVD. Na třetím disku se objeví třináct chronologicky řazených videoklipů Nelly Furtado.



zdroj: Universal

mp
zavřít