Škwor natáčí album a vyráží na tour

Vydáno 06.11.2010 | autor: PR

Hardrockový Škwor chystá nové album. Vzniká tradičně ve studiu kapely, ve vlastní produkci a vyjde na jaře. Skupina současně zahájila listopadové turné.

Škwor natáčí album a vyráží na tour Škwor natáčí album a vyráží na tour

Na nových nahrávkách skupina intenzivně pracuje již od jara loňského roku.   Momentálně prochází výběrem více něž 30 písní připravených pro finální tracklist nového alba.  

Tomáš Kmec o novém albu říká: „Naše nová deska  bude zvukově rozmanitější a pestřejší, ale fanoušek Škworu určitě nebude ochuzen o pořádku dávku rocku. Tentokrát se po delší době navíc dostane i na cover verzi známého zahraničního hitu z 90.let a bude to myslím velké překvapení“. 

Jeden z největších hitů skupiny, skladba Sraž nás na kolena v originále Shout od Tears For Fears, byla natočena na album Vyvolenej v roce 2004 a skupina se díky němu dostala poprvé do širšího povědomí. Na poslední „zlaté“ řadové album 5 s bonusovým DVD navázal loni výběr největších hitů Sečteno podtrženo.

Momentálně je skupina na To jsme my tour 2010 a již zítra vystoupí v Praze v Kbelích v Lidovém domě a příští týden 11.listopadu  v Ostravě v klubu Garage.

 


To jsme my tour 2010:

05. 11. - Praha - Kbely Lidový dům
11. 11. - Ostrava Club Garage
13. 11. - Albrechtice nad Vltavou KD
16. 11. - Mladá Boleslav KD
19. 11. - Prachatice Hotel Park
20. 11. - Dobříš Rockfest
27. 11. - Děčín S-Klub

Zdroj: Supraphon
zavřít