Také Jay-Z ke konci roku bilancuje

Vydáno 14.11.2010 | autor: PR

Hvězda hip hopu, americký rapper Jay-Z, vydává zítra výběr svých největších hitů. Hosté: Rihanna, Kanye West či Alicia Keys.

Také Jay-Z ke konci roku bilancuje Také Jay-Z ke konci roku bilancuje

Jay-Z je velmi úspěšný nejen jako producent jiných interpretů, ale sám má na kontě již jedenáct řadových alb a několik kompilací. Na svůj nový výběr s názvem The Hits Collection, Volume One sám vybral čtrnáct skladeb, které osobně považuje za ty nejpovedenější.

 


Mezi nimi fanoušci najdou osvědčené ’03 Bonnie & Clyde, Hard Knock Life (Ghetto Anthem), ale i nedávné hity Run This Town s hostující Rihannou a Kanye Westem nebo obrovský megahit Empire State Of Mind natočený společně s Aliciou Keys.

 

 

Jay-Z, který se může krom krásné partnerky Beyoncé pyšnit i deseti prestižními cenami Grammy, se rozhodl desku vydat hned ve třech formátech. Základní přináší již zmiňovaných čtrnáct tracků, deluxe edice bude mít krom rozsáhlého bookletu i bonusový disk s pěti dalšími skladbami. Mezi pěti raritami najdeme například remix písně The President Is Black, Go Hard Remix s hostujícími T-Painem a Kanye Westem nebo skladbu This Life Forever ze soundtracku k filmu Black Gangster.

 

 

Třetí - sběratelská edice nabídne úplně stejné písně, ale její balení bude o mnoho luxusnější! Reprezentativní box bude krom disků doplněn o stostránkovou knihu plnou doposud nezveřejněných a z části i důvěrných fotografií, které rapper dal k dispozici i ze svého osobního archívu.

Zdroj: Universal Music

mh

zavřít