Cocotte Minute ohlásili konec

Vydáno 15.11.2010 | autor: redakce

Cocotte Minute se loučí. Řeč je o jejich rytmické sekci, se kterou odehrají poslední čtyři koncerty. Příští rok je čeká turné s Horkýže slíže v úplně nové sestavě.

Cocotte Minute ohlásili konec Cocotte Minute ohlásili konec

Rozlučka proběhne 2. prosince v Brně v Metro Music Baru, 3. prosince ve zlínském Golemu, 4. prosince v Karviné U Einsteina a 16. prosince v Praze v Lucerna Music Baru. „Skloubit nejen rodinný a pracovní život s plány kapely nebude nadále možné, a proto jsme se rozhodli kluky nebrzdit v rozletu. Přejeme jim mnoho úspěchů v jejich budoucích hudebních aktivitách,“ osvětlují situaci basista Daniel Herrmann a bubeník Pavel Hruša, členové končící rytmické sekce.


Díky úspěchu poslední desky Sado Disco jsme dostali nabídku spolupracovat s jednou z největších českých agentur Ameba Production a plány na následující léta budou vyžadovat opravdu extrémní nasazení,“ doplňuje frontman skupiny Zeller. „Rozhodnutí kluků z tohoto důvodu chápeme a plně respektujeme. Děkujeme jim za vše, co pro kapelu udělali, a samozřejmě jim také přejeme hodně štěstí do života, ať již soukromého či hudebního“.



Kapela Cocotte Minute fungovala v nezměněné sestavě od roku 2002. Za 8 let v tomto složení odehrála více jak 400 koncertů, natočila 10 videoklipů a vydala 4 alba. Na novou sestavu skupiny se můžete těšit už na velkém jarním turné v roce 2011, na kterém Cocotte Minute vystoupí jako host Horkýže slíže.

zdroj: cocotteminute.org, foto David Kraus

mp
zavřít