Fixa, Sto zvířat a Horkýže slíže spolu!

Vydáno 17.11.2010 | autor: redakce

Čtyři z jedenácti kapel, které v posledních třech letech objely republiku v rámci projektu t-music tour, se sejdou na jednom pódiu. V pražské Tesla Aréně zahrají Horkýže slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat a United Flavour.

Fixa, Sto zvířat a Horkýže slíže spolu! Fixa, Sto zvířat a Horkýže slíže spolu!

Společný koncert není určený jen pražským návštěvníkům. T-Mobile vypraví pro příznivce autobusy z deseti měst, která jako první zaplní jejich kapacitu. Ti šťastní, kteří se dostanou do autobusu, získají nejen cestu, ale i vstupenku zadarmo. Celkem je ve hře dvacet měst, první expressy už jsou zaplněné a pojedou z Plzně a z Brna. Projekt t-music tour vznikl v roce 2007 a od prvních vyprodaných klubových turné se jmény jako právě Sto Zvířat, Skyline nebo Wohnout se postupně dostal až do halových prostor s kapelami jako Horkýže Slíže nebo Chinaski.


Kromě čtyř exkluzivních vystoupení, připomínajících historii úspěšných turné, bude v Tesla Areně připravena speciální scéna s typickými prvky použitými u turné těchto kapel. Tu doplní velkoplošné LED projekce s tematickými filmy, možnosti stáhnout si digitální obsah do mobilu, odnést si fotku a další překvapení či bonusy známé z proběhlých koncertů t-music tour. Vstup do Tesla Areny 24. listopadu na společné vystoupení Horkýže slíže, Vypsané Fixy, Sto Zvířat a United Flavour bude umožněn po páté hodině odpoledne. První tóny z pódia se ozvou o hodinu později.

zdroj: 100promotion.net

mp
zavřít