Xindl X je plešatý a na drogách!

Vydáno 24.11.2010 | autor: PR

V rámci Prakticky relativního tour pokřtil Xindl X v pražském klubu Roxy album Praxe relativity. Kdo ale na koncert dorazil, nestačil se divit – zpěvák byl holohlavý. Co se za tím skrývá?

Xindl X je plešatý a na drogách! Xindl X je plešatý a na drogách!

Po slovenském křtu v Nitře desce požehnala překladatelka Dana Hábová. „Paní Hábová dělala překlad k filmu Hollywood Ending a jednu z postav pojmenovala Xindl X. Já jsem si právě odsud jméno ukradl a začal ho používat. Je to tedy taková moje duchovní matka,“ vysvětlil Xindl X výběr kmotry, která svým vtipem a šarmem plnou Roxy nadchla. Dvouhodinový pražský koncert ozvláštnili vedle Xindlovy doprovodné kapely i hosté, kteří na Praxi relativity spolupracovali.


O košatější aranžmá se postaraly Neurol kvartet, zpěvačka Olga Lounová nebo houslistka Veronika Vališová. Před fanoušky nastoupil Xindl X holohlavý – nová image souvisí s videoklipem k aktuálnímu singlu Chemie. V klipu na sobě muzikant testuje nejrůznější chemické látky a sleduje jejich reakce. Objevuje se s vlasy, bez vlasů, chvíli jako cyborg a nakonec úplně nahý.



Do Vánoc odehraje ještě celou řadu koncertů, přičemž brněnská Fléda bude 25. listopadu svědkem třetího, tentokrát moravského křtu Praxe relativity, na kterém zpěváka opět doprovodí hosté z desky.

zdroj: CHAMPIONSHIP MUSIC

mp
zavřít