Tajný koncert Sunshine

Vydáno 27.11.2010 | autor: PR

Sešel rok s rokem, hodně se změnilo, hodně zůstalo stejné, ale co se rozhodně nemění je fakt, že už třetí Vánoce Sunshine připravují pro fans tajný koncert v Praze.

Tajný koncert Sunshine Tajný koncert Sunshine

Jelikož letošní klasický podzimní v Lucerna Music Baru nebyl, dá se očekávat,  že ten poslední v roce 2010 bude hodně exponovaný. Podařilo se trefit i stejné datum jako vůbec poprvé - 21.12.2010.
 

 
Lokalita je klasicky neznámá a bude odtajněna v den koncertu (sociální sítě). Změna oproti loňskému roku je v akreditaci. Odpadá  složitá registrace, stačí jít včas na portál www.ticketforpeople.cz, najít přislušnou akci a koupit lístek online. Jednoduché,  čisté, rychlé. V prodeji je cca 200 lístků, takže neváhejte. Vstupné je 150 CZK + poplatky a v menu, kromě Suns samotných, také special guest předkapela a afterparty s DJ Ed Bassem (electro, tropical, hardcore). Kdo zažil minulý rok a premieru v Chapeau Rouge dva roky zpátky, ví o co jde a nemůže netrefit perfektní last minute dárek pro sebe, nebo pro kámoše. Prvních pět, co zakoupí lístek a prvních pět, co uhodnou letošní lokalitu (pište na www.facebook.com/sunshinecz) dostavají jako bonus limitovanou samolepku s logem Sunshine.

DM
zavřít