Support Lesbiens myslí i na děti

Vydáno 02.12.2010 | autor: PR

Speciální vánoční koncerty skupiny Support Lesbiens, které proběhnou 14. a 15. prosince v pražském Lucerna Music Baru, budou spojené také s veřejnou sbírkou pro nadační fond dětské onkologie Krtek.

Support Lesbiens myslí i na děti Support Lesbiens myslí i na děti

Fond Krtek se svojí činností zaměřuje na podporu komplexní péče o onkologicky nemocné kojence, děti a dospívající mládež absolvující léčbu na Klinice dětské onkologie Fakultní nemocnice v Brně a LF MU Brno. Svou návštěvu koncertů a účasti při sbírce přislíbila i prezidentka nadačního fondu Martina Šmuková.
Svými finančními prostředky mohou návštěvnící koncertu přispět na dobrou věc, ale také za ně opět získat spoutsu osobních věcí od samotných členů kapely. Hlavní cenou večera bude soukromé vystoupení Support Lesbiens. Navíc letos možná dorazí i kouzelník.


"Během koncertů odkryjeme fanouškům náš záměr s připravovaným albem, které chystáme na druhou polovinu roku 2011. Tentokrát je budeme chtít vtáhnout víc do dění. Všechny bližší informace se fanoušci dozví právě na těchto koncertech," slibuje frontman kapely Kryštof Michal.
Jako speciální host vystoupí kamarád skupiny a především "rytmický lidový vypraveč" Bayer.

DM
zavřít