Queen bilancují, popřeje jim i Borat

Vydáno 09.12.2010 | autor: redakce

Queen změnili vydavatele a zároveň slaví 40 let své existence. Ideální příležitosti zavzpomínat na doby minulé vydáním všech alb v remasterované podobě. A svůj hold vzdá slavné kapele i samotný Borat!

Queen bilancují, popřeje jim i Borat Queen bilancují, popřeje jim i Borat

Po čtyřiceti letech se Queen rozhodli změnit vydavatele a tak budou od 1. ledna 2011 pod ochrannými křídly labelu Universal Music. Tento krok a zároveň výročí čtyř dekád své existence se Queen rozhodli oslavit reedicí svých řadových alb. Již příští rok se všechny jejich desky dostanou k fanouškům v remasterované reedici, která bude obsahovat i doposud nevydaný bonusový materiál.


První jarní měsíc se můžeme těšit na reedici desek Queen, Queen II, Sheer Heart Attack, A Night At The Opera a A Day At The Races. Druhý remasterovaný nášup by se k fanouškům měl dostat na začátku léta. “Všichni se velmi těšíme, až vstoupíme do další etapy naší kariéry – s novým vydavatelstvím, novými nápady a novými sny,“ uvedl mimo jiné k nové smlouvě s Universal Music Brian May. Nová etapa Queen se začne psát již v únoru příštího roku, kdy bude v Londýně zahájena výstava o kapele s názvem Stormtroopers in Stilettos.



Krátce nato BBC uvede rozsáhlý televizní dokument a jako poslední oslavný krok 40. výročí kapely se můžete těšit na uvedení celovečerního hollywoodského filmu, kde se role zpěváka Freddieho Mercuryho ujal kontroverzní komik Sacha Baron Cohen (Bruno, Borat atd.) 

zdroj: Universal

mp
zavřít