Pink Floyd 3D míří do Čech!

Vydáno 15.12.2010 | autor: redakce

The Australian Pink Floyd Show se vrací zpět do Evropy s ještě větší show. V Praze a Ostravě předvedou multimediální 3D podívanou, během které zahrají všechny zásadní skladby z repertoáru Pink Floyd.

Pink Floyd 3D míří do Čech! Pink Floyd 3D míří do Čech!

Jejich turné, které začne v lednu 2011, slibuje zcela nové kvadrofonní ozvučení a 3D vizualizace, nové animace, typické floydovské lasery a osvětlení. Fanoušci v ČR tak budou mít možnost vidět poprvé v kinokvalitě 3D živý koncert. Je to stejná technologie, která se používá po celém světě v 3D kinech a vytváří iluzi trojrozměrného obrazu dotýkajícího se publika.


Steve Mac
, zpěvák a kytarista, říká: „Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme na turné s další zcela novou a větší show. Tato show je doposud nejnákladnější show, jakou jsme kdy dělali. Pro naše fanoušky máme také překvapení v podobě 3D efektů a kvadrofonního ozvučení. Nikdy jsme nebyli silnější!



The Australian Pink Floyd Show povznášejí Pink Floyd vystoupení na multimediální úroveň. Jejich připravované turné Pink Floyd Greatest Hits Wourld Tour 2011 nabídne při každém koncertu dvě a půl hodiny trvající show.

Místa konání v ČR:

OSTRAVA (ČEZ ARÉNA) – 31. 1. 2011 (19:00)
PRAHA (TESLA ARÉNA) – 1. 2. 2011 (20:00)

zdroj: Pragokoncert

mp
zavřít