The Roads a Lus3 míří do Lucerny

Vydáno 19.12.2010 | autor: PR

The Roads jsou čtyři Češi a jeden Angličan, kteří se dali dohromady v Praze roku 2006. Vydali dvě desky (The Roads a The Witness) a čtyři videoklipy. Na jaře 2009 se odstěhovali do Berlína s cílem živit se jen hudbou.

The Roads a Lus3 míří do Lucerny The Roads a Lus3 míří do Lucerny

Koncem roku 2009 The Roads vyhráli soutěž RGM Live Space, což jim zajistilo spolupráci s vydavatelstvím RGM, se kterým letos vydali již album The Witness. Kmotrem desky se stal Pavel Anděl. Kapela má za sebou řadu vystoupení v televizi a rádiích v ČR i v Německu.


The Roads hrají s obrovským nasazením a není divu, že zvláště v menších klubech se vystoupení často zvrhnou v jednu velkou párty, kdy publikum tančí na stolech, na baru i na podiu spolu s kapelou. Stane se to i na mejdanu v Lucerna Music Baru, kde se jako další kapela tohoto jedinečného večírku představí Lus3?

Hravost, drzost a styl jsou hlavními atributy této electro-punkové formace. Současnou podobu získala kapela na jaře roku 2009, kdy do kapely přišla zpěvačka Veronika Kratochvílová. Nezaměnitelný sound kapely vytváří elektronické samply, ostré kytarové linky a výrazný vokál. Energická liveshow, podpořená módními outfity zpěvačky, mnohdy odkazuje ke kapelám typu Yeah Yeah Yeahs, The Ting Tings, CSS nebo Robots In Disguise.


Také Lus3 zabodovali v prvním ročníku vyhledávací soutěže RGM Livespace, ve které se probojovala až do finále. Kromě toho se LUS3 v průběhu roku 2009 věnovali nahrávání svého nejnovějšího třípísňového EP Aplaus ve studiu Biotech Ecsona Waldese. Songy Aplaus, Human Power a Das Ist Disco jsou nyní k poslechu na jejich Bandzone profilu. Na jaře 2010 LUS3 předskakovali kapele Sunshine na jejich koncertech po celých Čechách a Moravě.

O zábavu se onoho večera 3. února kromě The Roads a Lus3 postará také předkapela Apathea. Vstupenky za 120,- Kč + poplatky zakoupíte v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu pak za 150,- Kč.

Zdroj: D Smack U promotion

DM
zavřít