NOVINKY EDICE REPORT

Vydáno 29.09.2008 | autor: redakce

O novou muziku nebude na podzim nouze a v míře vrchovaté se jí dočkají i čtenáři REPORTU! První perličkou z naší edice je DVD z tohoto čísla: sbírka koncertních záznamů z celého světa, na nichž své (často největší) hity v neopakovatelném podání sázejí dinosauři rocku. Tihle však jen tak nevymřou, to je z DVD Classic Rock Live naprosto evidentní!

Další exkluzivní bonus přinese listopadové vydání – pokud poslední den v roce trávíte u televize a nekonzumujete novácké estrády, zřejmě jste zaregistrovali, že na „dvojce“ běží už devět let Silvestry s Andělem. Stejnojmenné dývko, po okraj nabité muzikou a vtipnými scénkami, připravujeme s Pavlem Andělem k příležitosti blížícího se jubilea. Hlavně však proto, že ta kvanta muziky, raritek a zábavných gagů zatím nikdo nezdokumentoval. Scénář s body jako Mardoša v čističce odpadních vod, diváci v ústavních pyžamech, sexuologická poradna, schůze okresního zastupitelstva, seriál Morčátkovi… slibuje vedle výstupů předních českých kapel i mnoha mezinárodních akvizic pořádný zážitek.

Kromě toho vás v některém z příštích čísel čeká nové album jedné populární kapely! Samozřejmě, že (jako tomu bylo u Innocens v R 9/08) s výhradní distribucí v REPORTU. Poté dáme zase chvilku prostor CZ/SK kompilacím – v prosinci nabitým novinkami a v zimním dvojčísle (vyjde 19. ledna) se v rámci hlasování do Žebříku jako tradičně ohlédneme prostřednictvím sampleru Best Of. A aby toho nebylo málo, na tento termín spadá vydání další atraktivní studiovky a dokonce i jednoho lahůdkového koncertního DVD…

Prostě je na co se těšit!

Jarda Hudec, vydavatel

NOVINKY EDICE REPORT NOVINKY EDICE REPORT

zavřít