REPORT, eREPORT, iREPORT

Vydáno 16.01.2009 | autor: redakce

Milí čtenáři,
obvyklé novoroční přání všeho nej tentokrát raději rozšířím o dostatek peněz a energie (zejména té spotřební :), ať vám v těžko předvídatelném roce 09 nechybějí. Mluvit v téhle době o jistotách a plánech se může zdát pošetilé, ale my máme záměrů tolik, že mi nedá je aspoň částečně předestřít:

Přesně před rokem začal REPORT vydávat vedle CD a DVD kompilací také řadová alba. Zájem o ně předčil očekávání, počítáme s nimi tedy i v letošním edičáku a začínáme novou deskou (právem ambiciózní) kapely Calathea. Mezi bonusy časopisu v dohledné době najdete také koncertní a profilová dévédéčka, retrospektivní výběry věnované zásadním interpretům, tituly zaměřené na TV záznamy nebo na velké festivaly.

Dobrou zprávu snad máme i pro ty fanoušky, kteří naše příbaly nevyhledávají - raději stahují, šérují, pálí nebo se jim netrefujeme do posluchačského vkusu, příp. časopisy v pevném skupenství prostě vůbec nečtou. Proto je tady eREPORT – elektronická verze magazínu bez CD/DVD, kterou na našem webu pořídíte za nižší cenu pomocí prémiové sms.

Návštěva portálu iREPORT.cz se dá hlavně využít ke každodennímu průletu hudebním světem, ke komunikaci s naší redakcí a aktuálně k podpoře vašich oblíbených umělců, vždyť hlasování do Žebříku je v plném proudu! Inspirovat se můžete bilančním Soundczechem, redakčními tipy, nebo přiloženým rejstříkem všeho, o čem jsme loni napsali.

Jarda Hudec, vydavatel

REPORT, eREPORT, iREPORT REPORT, eREPORT, iREPORT

zavřít