Intro: Je čas se uvolnit

Vydáno 29.11.2009 | autor: redakce


Byl to trochu porod, ale podařilo se! Za značného přispění Davida Krause, produkce pořadu Uvolněte se, prosím a České televize vzniklo DVD mapující hudební část populární talk show, která nás baví už pět let. Některé z těchto nahrávek, většinou v nevalné kvalitě, sice visí na netu, ale k žádné jejich souhrnné dokumentaci dosud nedošlo, přitom se v mnoha případech jedná o velmi pikantní spojení renomovaných zpěváků a muzikantů za asistence univerzální Krausovy kapely a osobité verze originálů.

Ani o přípravách Uvolněte se... toho moc k vidění a slyšení není, a tak jsme ke dvacítce nejzajímavějších skladeb přidali „making of“. Pohledem nezasvěceného diváka jsme nakoukli do zákulisí, promluvili s režisérem, moderátorem, kapelou, hosty apod., abychom zjistili, v jakých skromných podmínkách s bezprostřední atmosférou Divadla Ponec celá tahle zábava vzniká.

Nejtěžší bylo pro Davida Krause a naši redakci vybrat ze stovky materiálu to nej. Zda se to vydařilo, posuďte sami, každopádně další nabitý výběr hudby z Uvolněte se... na vás čeká na jaře.

O budoucnosti mediálně propíraného pořadu nelze v tuto chvíli než spekulovat, držme mu palce, snad i tento počin nepatrně přispěje k uvědomění, že by byla velká škoda o něj přijít.

REPORT vám tímto přeje sváteční uvolnění, a protože další číslo vyjde až v půlce ledna, tak i úspěšné vykročení do nového roku!

Jarda Hudec, vydavatel

 

 

Intro: Je čas se uvolnit Intro: Je čas se uvolnit

zavřít