Xindl X a Prago Union si vzali do parády skladby Kryštof

Vydáno 06.01.2011 | autor: PR

Kryštof natočili novou píseň. Jmenuje se Střepy a najdete ji na reedici alba Jeviště, která vyjde na přelomu ledna a února a na níž se objeví remixy od Xindla X, Prago Union, Here, BPM a řady dalších.

Xindl X a Prago Union si vzali do parády skladby Kryštof Xindl X a Prago Union si vzali do parády skladby Kryštof

krystof_promo10Skladbu Střepy Kryštof připravili pro seriál Znamení koně, který bude zanedlouho vysílat Česká televize. Zpěvák Richard Krajčo v něm navíc ztvární jednu z hlavních rolí. Střepy se též dostanou na rozšířený dvoudiskový formát desky Jeviště, který se na pultech prodejen objeví přesně rok po vydání původní verze alba. Kromě novinkové písně bude bonusový disk obsahovat remixy nahrávek z Jeviště. Na nich se podílela řada zajímavých osobností tuzemské či slovenské hudební scény, například písničkář Xindl X, talentovaný průvodce elektronickým světem Kubátko, slovenští Veneer, Monoriderz ze Zlína, producent Boris Carloff nebo skupina Hraczki. Úpravy dodělávají i Kato z Prago Union, Vec, BPM z Liberce nebo znovuzrození vyškovští Here.

Kryštof také vyrazí na další turné. KRYŠTOFF / ON pojedou po českých kinech. Zájem o netradičně pojatá vystoupení je veliký, většina z nich už je vyprodaná a tak kapela - pokud to místní podmínky a termínová listina dovolují - přidává. Třeba pro Ostravu a Prahu už byly vypsány třetí koncerty. Přidává se i v Jihlavě, Olomouci, Hradci Králové, Pardubicích nebo Mladé Boleslavi.

zdroj: EMI, mp

zavřít