Vanda Choco z Cartonnage pozvala do Prahy berlínské Naomi

Vydáno 09.01.2011 | autor: PR

25. ledna 2011 se v pražském klubu Chapeau Rouge uskuteční třetí pokračování klubové noci Big Demoiselles vol. 3, za kterou stojí Vanda Choco z Cartonnage a Jitka Charvátová aka JI. V rámci večera vystoupí berlínská skupina Naomi, Kids Of Startrek a Cartonnage

Vanda Choco z Cartonnage pozvala do Prahy berlínské Naomi Vanda Choco z Cartonnage pozvala do Prahy berlínské Naomi


naomi photoBig Demoiselles je klubová noc dvou frontmanek předních českých electro-popových formací Vandy Choco /Cartonnage/ a Jitky Charvátové aka JI . Třetího pokračování se tentokrát chopila Vanda Choco a pozvala do Prahy berlínskou indie-electronickou formaci Naomi. "Kluci z Naomi na první poslech i pohled zaujmou indie popovou lehkosti, nápaditou electronikou a v neposlední řadě esencí melodických písniček.  Jsem ráda, že pozvání do Prahy přijali, vzhledem k jejich vytíženosti s koncertováním v Německu," říká Vanda Choco.


Na Big Demoiselles zahrají kromě Naomi i electronické duo Kids of Startrek a Cartonnage, kteří právě dokončují své třetí album.  Album by mělo vyjít letos v březnu a kapela ho představí na jarních koncertech, např. 29. března na pražském křtu v Paláci Akropolis a letních festivalech.

zdroj: Cartonnage, dm 

zavřít