Mr. Big a Pro-Pain potvrdili účast na Noci plné hvězd

Vydáno 15.01.2011 | autor: PR

Americká rocková kapela Mr. Big přijede co České republiky. Bude jednou z hvězd festivalu Noc plná hvězd, který se uskuteční 24. a 25. června v Třinci. Dalším potvrzeným hostem je skupina Pro-Pain.

Mr. Big a Pro-Pain potvrdili účast na Noci plné hvězd Mr. Big a Pro-Pain potvrdili účast na Noci plné hvězd

Pořadatelé již 19. ročníku rockového festivalu Noc plná hvězd, který se koná 24. a 25. června 2011 na fotbalovém stadionu Třinec – Borek, tento týden potěšili fanoušky potvrzením dvou zahraničních hostů. Na festivalu letos vystoupí americká hvězda Mr. Big a to v původním složení Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan a Pat Torpey. Skupina vznikla v roce 1988 a má za sebou spoustu hitů jako To Be With You nebo Wild World, které zdá snad každý. Muzikanti se dali znovu dohromady v roce 2009 a nyní kapela vydává nové album s názvem What if..., které přichází na evropský trh 21. ledna 2011. 

mrbig_bandimage_1zmenseno


Mimo to je jeětě potvrzena další hvězda a tou je kapela Pro-Pain. Velmi dobrá zpráva je, že se bude jednat o její speciální vystoupení, kdy budou Pro-Pain po sedmnácti letech hrát celou desku Foul Taste Of Freedom, což je jejich nejslavnější deska a jsou na ní všechny hity této skupiny. Kapela na festivalu společně s vámi oslaví dvacáté. výročí své existence. Nové DVD Pro-Pain vyjde už v dubnu leošního roku.

zdroj: nocplnahvezd.cz, dm
zavřít