Metalový Axel Rudi Pell se vrací do Česka, přiveze spřátelné Powerworld

Vydáno 16.01.2011 | autor: PR

Němec Axel Rudi Pell přijede do Prahy a slibuje silný příběh a atmosféru, hutný kovový sound, strhující melodický heavy-metal. Koncert se uskuteční 2. února v klubu Abaton.

Metalový Axel Rudi Pell se vrací do Česka, přiveze spřátelné Powerworld Metalový Axel Rudi Pell se vrací do Česka, přiveze spřátelné Powerworld


axel rudi pell 108 - smallKytarista Axel Rudi Pell se svou stejnojmennou kapelou loni vydal desku The Crest a vyráží na druhou část svého evropského turné a ani ta nemíjí Českou Republiku. Se svými krajany Powerworld v Praze zahrají 2.  února. 2011.


Deska The Crest je 13. řadovkou tohoto bochumského rodáka. Je venku od dubna a statečně útočí na sluchovody všech pravověrných metalistů těmi nejsilnějšími zbraněmi... Nahrávka nepostrádá všechny charakteristické atributy, které jsou pro tento metalový soubor typické. Premiéra Axela Rudi Pella v České republice na festivalu Masters Of Rock 2010 proběhla úspěšně, a tak naše země nechybí ani v druhé části evropského tour.

Na koncert v klubu Abaton jsou vstupenky k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.

zdroj: Pragokoncert, dm 

zavřít