Prago Union navazují na éru Chaozz, jsou na vrcholu popularity

Vydáno 18.01.2011 | autor: redakce

Prago Union patří momentálně mezi koncertně nejvyhledávanější hiphopovou kapelu v Čechách. Jejich kalendář se neustále nafukuje a v plánu jsou vystoupení na Colours Of Ostrava, Hip Hop Kempu nebo slovenské Pohodě.

Prago Union navazují na éru Chaozz, jsou na vrcholu popularity Prago Union navazují na éru Chaozz, jsou na vrcholu popularity

pragounion_1_topKato potvrzuje, že jeho jméno a cit pro muziku mají pořád velkou fanouškovskou odezvu navzdory jeho životním eskapádám a hudebním pádům, které vyvrcholily rozpadem Chaozzu.

O zájmu vypovídá i fakt, že Prago Union mají do konce léta pouze 19 volných termínů na zabookování. "Aktuálně jich máme potvrzených od února do srpna celkem 33. Z těch 33 konciků je 15 s LIVĚ bandem a 7 festivalů, kam pojedeme předvést náš rap hiphoperům v kšiltovkách, rockerům v křivákách i příznivcům world music, jimž sluší vzory batikovaný," píší Prago Union na svých webovkách.

Kato odehraje v rámci turné k aktuální desce Dezorient Express také koncerty na festivalech jako Votvírák, Bažant Pohoda, Colours Of Ostrava, Battle Kings, Josef Camp, Hip Hop Kemp 2011 a Rock For Church(ill).

Nejbližší akce proběhne 11. února v kladenském baru Na pěší, s živou kapelou pak o měsíc později – tedy 11. března v brněnské Flédě.


Prago Union
vydali vloni album Dezorient Express. Naši recenzi si můžete přečíst ZDE, album rarit a remixů pak zdarma stahujte na tomto odkazu.

mp


pragounion_1_top

 

zavřít