Kanye West je k nezastavení, letos vydá dvě alba

Vydáno 24.01.2011 | autor: redakce

Kanye West je v posledních měsících opravdu hyperaktivní. V listopadu vydal kritikou nadšeně přijaté album My Beautiful Dark Twisted Fantasy, v březnu se na pultech obchodů objeví elpíčko s Jay-Z, a přesto americký rapper a producent nemá dost.

Kanye West je k nezastavení, letos vydá dvě alba Kanye West je k nezastavení, letos vydá dvě alba

kanye west_hatKanye WestŠestá studiovka má vyjít ještě letos v létě. Kanye West na svém Twitteru potvrdil již známou věc – že album s Jay-Z je v plánu v březnu. Daleko zajímavější zprávou je ale informace ohledně další sólovky.

"Moje nové album vyjde tohle léto," napsal stroze West. K radosti fanoušků a spekulacím novinářů to ale bohatě stačí. Kanye dále prozradil, že videoklip k singlu All Of The Lights je už hotový a oficiálně bude představen v následujícím týdnu.

Připomeňme, že Kanye West svým pátým albem My Beautiful Dark Twisted Fantasy vyhrál řadu výročních anket v prestižních magazínech a deska se dočkala skvělé odezvy od kritiků (hudební server Pitchfork.com např. album ohodnotil známkou 10/10, Rolling Stone sáhl rovněž k nejvyššímu možnému hodnocení).

mp
zavřít