Velvet Revolver našli nového zpěváka, má jím být lídr Slipknot

Vydáno 30.01.2011 | autor: redakce

Velvet Revolver se od roku 2008 potýkají se zásadním problémem – chybí jim zpěvák. Situaci by mohl vyřešit Corey Taylor ze Slipknot.

Velvet Revolver našli nového zpěváka, má jím být lídr Slipknot Velvet Revolver našli nového zpěváka, má jím být lídr Slipknot

corey_slips_topCorey Taylor: nový lídr Velvet Revolver?O tom, že by se Taylor mohl stát novým zpěvákem Velvet Revolver, švitoří hudební fanoušci na internetových fórech ostošest.

Když se server Billboard.com zeptal lídra Slipknot, jestli zrovna on nahradí Scotta Weilanda (který Velvety opustil v roce 2008), opověděl Taylor vyhýbavě jen "To be continued..." a víc se na tohle téma odmítl bavit.

Faktem je, že Velvet Revolver již mají jasno, kdo místo po Weilandovi obsadí. Na konci loňského roku totiž prohlásili, že už nového zpěváka našli. Přesto nechtějí konkrétní jméno potvrdit.

Taylor mezi řečí prozradil, že v současnosti píše svůj knižní debut. Ponese název The Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good a na pultech amerických knihkupectví se objeví 12. července.

zdroj: Billboard, mp


corey_slips_top

 

zavřít