Kryštof podlehli hip hopu, jejich Jeviště zremixovali Prago Union, BPM a Vec

Vydáno 31.01.2011 | autor: PR

Kryštof vydali pátou řadovku Jeviště před rokem, nyní deska vychází v rozšířené reedici doplněna o bonusový disk s novou písničkou a řadou remixů od Xindla X, Prago Union nebo Borise Carloffa.

Kryštof podlehli hip hopu, jejich Jeviště zremixovali Prago Union, BPM a Vec Kryštof podlehli hip hopu, jejich Jeviště zremixovali Prago Union, BPM a Vec

krystof-jevistebonusKryštof vyměnili jeviště za kinosályReedice obsahuje novinkový singl Střepy, který vznikl pro účely seriálu Znamení koně. Skladba je ústřední písničkou pořadu, který bude mít na ČT premiéru již v únoru. V seriálu navíc zpěvák Richard Krajčo hraje jednu z hlavních rolí.

Na bonusovém CD je kromě Střepů ještě patnáct remixů. V nové verzi písně DigiHrách si s Kryštof zahrál a zazpíval Xindl X, stejnou písničku předělal Kato z Prago Union.

Po svém se k nahrávkám postavili liberečtí BPM a slovenský hiphopový mág Vec, elektronický talent Kubatko nebo producent Boris Carloff.

Zároveň připomínáme neobvyklé turné KRYŠTOFF / ON, které skupinu zavede do multikin Cinestar. Program propojuje živé hraní pod plátnem se sběrným dokumentem na plátně. V jeho rámci už bylo prodáno na deset tisíc vstupenek.



Kompletní seznam skladeb na bonusovém CD Jeviště:

Střepy, Velký princ (Jakko's Edit), cyRáno (Veneer Remix), DigiHrách (Kryštof + Xindl X), DuDuDoff (Amiga Remix), Jeviště (Vecov Kremix), OstravSKA balada (Hraczki Jazz Reworked), Molotov (DJ Tranzy Remix), Malý princ (Robert Burian Remix Edit), Stísněná (Monoriderz), Bůhvíkam (MM Remix), Ukolébavka (Kubatko Remix), Digitální děti (Kato Remix), Sedmilhář (BPM Remix), Malý Princ (Pavel Bidlo Remix), Molotov (Partizan Mix).


zdroj: EMI, mp

zavřít