Foo Fighters navážou na nové desce na tradici Nirvany

Vydáno 08.02.2011 | autor: PR

Sedmou desku Foo Fighters, která ještě stále není pojmenovaná, produkoval Butch Vig a mixoval Alan Moulder. Celá byla nahrána na analogovou magnetofonovou pásku u Davea Grohla v garáži jeho domu v San Fernando Valley v Kalifornii.

Foo Fighters navážou na nové desce na tradici Nirvany Foo Fighters navážou na nové desce na tradici Nirvany

foofightFoo FightersButch Vig kapele dosud produkoval pouze dvě nové skladby Wheels a Word Forward na albu jejich největších hitů, které vyšlo v roce 2009, a David Grohl se s ním samozřejmě setkal ještě jako člen Nirvany při práci na klasice Nevermind.

Na nové desce hostuje i spoluzakladatel Nirvany Krist Novoselic, který nahrál basu a akordeon ve skladbě I Should Have Known.

A Pat Smear, který hrával na kytaru při koncertech Nirvany a byl dlouhodobým doprovodným členem rodiny FF, se stal společně s Grohlem, Taylorem, Hawkinsem, Natem Mendelem a Chrisem Shiflettem regulérním stálým členem FF.

Fanoušci FF, kteří se nemohou dočkat nového alba a vezmou zavděk i těmi několika vteřinami z nového materiálu, by měli urychleně navštívit stránku www.foofighters.fm a na virtuálním tuneru si naladit frekvenci 101,5.

zdroj: Sony Music, mp

zavřít