Muzikál Spider-Man od U2 je podle kritiky propadák

Vydáno 08.02.2011 | autor: redakce

Na webu se objevily první recenze na nový muzikál Spider-Man: Turn Off the Dark, který na Brodway uvedli Bono a The Edge.

Muzikál Spider-Man od U2 je podle kritiky propadák Muzikál Spider-Man od U2 je podle kritiky propadák

spider_bonotopSpider-Man se kritice nelíbíPremiéra muzikálu Spider-Man se pětkrát odkládala a produkce stála závratných 65 milionů dolarů. Výsledek předpremiér, které navštívili vybraní novináři? Žádná sláva.

David Rooney z The Hollywood Reporter označil muzikál za "chaotický, těžkopádný a trochu hloupý." Dále představení vytkl nesourodost příběhu a závěrem vyjádřil rozčarování nad tím, kam vlastně zmizelo těch 65 milionů dolarů. 


Spider-Mana strhal i list New York Times, kde Ben Brantley napsal, že "nejde jen o nejdražší muzikál, který byl kdy uvedený na Broadwayi, ale zřejmě také o nejhorší."

Brantley rovněž žasl nad tím, jak je jednoduché utopit tak vysoký rozpočet. "Jak může show za 65 milionů vypadat tak levně?"

New York Post si vzal na paškál i muziku, když se nebál některé skladby označit za recykláty. Na druhou stranu podle listu v představení zazní několik solidních popových skladeb.

Spider-Man: Turn Off the Dark má plánovanou oficiální premiéru koncem března.

mp


spider_bonotop
zavřít