The Ecstasy Of Saint Theresa vydají DVD, v obchodě ho ale nekoupíte

Vydáno 10.02.2011 | autor: PR

The Ecstasy Of Saint Theresa vydávají EOST101010, záznam svého koncertu z Nové scény Národního divadla. Koupit půjde pouze přes webové stránky kapely.

The Ecstasy Of Saint Theresa vydají DVD, v obchodě ho ale nekoupíte The Ecstasy Of Saint Theresa vydají DVD, v obchodě ho ale nekoupíte



eost_katkaEOST v NDNahrávka vznikla 10.10.2010 na Nové scéně Národního divadla v Praze, kde kapela vystoupila ve speciální show.

Zajímavostí večera a následného turné byly kromě jiného světelné šaty z dílny Denisy Nové a také nové verze některých skladeb, přičemž tracklist vystoupení v podstatě kopíroval best of z tvorby dvojice Kateřiny Winterové a Jan P. Muchowa.

"Nikdy jsme vlastně nerekapitulovali," říká o záznamu Kateřina Winterová.

Obě varianty nosičů budou k dostání jen pro zájemce, kteří si je objednají od teď do 07. 03.na webových stránkách www.eost.cz. Objednávka je spojena s možností vepsání osobního vzkazu do bookletu přímo od členů skupiny.

"Snažíme se propojit moderní komunikační technologii s co nejosobnějším přístupem ke každému fanouškovi, kterého máme.

Jsem zvědavá, jak tato 'novinka' ve vztahu mezi kapelou a publikem může zafungovat a zda mne v březnu čekají noci strávené vepisováním vzkazů do nosičů
," říká Kateřina Winterová.






Tracklist:

01. V.R.!
02. BASS 2
03. I'M THE EXPLODING
04. I'M (NOT REALLY) OPTIMISTIC
05. TRASH ABOUT
06. SYCHRO
07. WRONG TIME WRONG PLACE
08. HIT BY A CYCLIST
09. SENSOR
10. NEON
11. BARBWIRE
12. GUN AND THE STARS
13. FOR THAT MOMENT
+ BONUSY



zdroj: Vice, mp
zavřít