David Koller pokřtí Teď a tady až v květnu, teď se soustředí na Žebřík

Vydáno 14.02.2011 | autor: PR

David Koller pokřtí v rámci dvouhodinového koncertu své aktuální album Teď a tady až 5. května v pražském KC Vltavská. Moravský křest proběhne 14. dubna v brněnském Semilassu.

David Koller pokřtí Teď a tady až v květnu, teď se soustředí na Žebřík David Koller pokřtí Teď a tady až v květnu, teď se soustředí na Žebřík

koller2David KollerNovinka Teď a tady se setkala s vřelým přijetím u českých hudebních kritiků. "Ono totiž najít u nás nějakou paralelu ke Kollerovu hledání není tak snadné. Můžeme ovšem s klidným svědomím zmínit Davida Bowieho či Petera Gabriela, to pokud mluvíme o těch skutečně slavných," tvrdí v Lidových novinách Josef Rauvolf.

V rámci koncertů se s Kollerem na pódiu objeví hned sedm dalších muzikantů: Marta Marek Minárik – basa, Michal Pelant – kytara a zpěv, Michal Nejtek – klávesy, Tomáš Marek – bicí a zpěv, Miroslav Chyška – kytara, Víťa Halška – percussion a Adam Koller - percussion.

David Koller vystoupí již 4. března na hudebních cenách Žebřík se speciální programem. Na co se těšit? To prozradil v rozhovoru pro iReport.cz, který čtěte zde

V únoru David Koller se svojí kapelou vystoupí v následujících městech:

19.2. Dům kultury, Ústí nad Labem
21.2. Rock & Roll Garage, TV pořad Ladí neladí, Ostrava
22.2. Dům kultury, Litoměřice
23.2. Malá sportovní hala, TV Andělé, Praha


zdroj: TZ, mp

zavřít