Does it Offend You, Yeah? přivezou do Prahy „nas*anou a melancholickou“ desku

Vydáno 15.02.2011 | autor: PR

Does it Offend You, Yeah? vydávají 14. března druhé studiové album Don't Say We Didn't Warn You a o měsíc později ho přijedou živě představit do pražského Lucerna Music Baru.

Does it Offend You, Yeah? přivezou do Prahy „nas*anou a melancholickou“ desku Does it Offend You, Yeah? přivezou do Prahy „nas*anou a melancholickou“ desku

dioyy 3DIOY,Y?Prvním albem skupiny bylo v roce 2008 You Have Know Idea What You're Getting Yourself Into. DIOY,Y? překvapili posluchače svými dráždivými koncerty, kde spojili vše od Muse přes Bloc Party k The White Stripes a málem se jim podařilo dobýt Ameriku v roli předkapely The Prodigy, Nine Inch Nails a Linkin Park i na svém samostatném turné.

Jejich novinka Don't Say We Didn't Warn You je zkompilována z "miliónu" písniček, které DIOY,Y? nahráli - přes šest měsíců v malinkatém studiu v Readingu v druhé polovině roku 2009 a v malé garsonce během roku 2010.

"Tohle je naše průlomové album," říkají DIOY,Y?. "Chvílema je pěkně nasraný, chvílema zas melancholický a depresivní. Radši lidem takhle ukážeme dlaně, než abysme měli celou desku stejnou."

DIOY,Y? zahrají v LMB 10. dubna.


zdroj: D Smack U, mp

zavřít