Čeští DJové společně s Krtkem pomáhají bojovat proti rakovině

Vydáno 17.02.2011 | autor: PR

Pro všechny milovníky muziky, zábavy a dobrých skutků, se dne 19. února uskuteční party pod názvem Last Night a DJ Saved My Life. Akce proběhne v odsvěceném pražském kostele Svatého Michala (Klub Kostel). Večírek vznikl díky nápadu talentovaného DJe Frikyho, který se spojil s elitou českých DJs s cílem podpořit boj s rakovinou.

Čeští DJové společně s Krtkem pomáhají bojovat proti rakovině Čeští DJové společně s Krtkem pomáhají bojovat proti rakovině

lastnight_rgb_webvizuál k charitativní party proti rakoviněNutno podotknout, že všichni umělci vystupují bez nároku na honorář a celý výtěžek z této akce poputuje na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek. Dobrou zprávou je, že přispět můžete i Vy. A to velmi přijatelnou částkou 99,-Kč, což je vstupné pro jednu osobu. Pro návštěvníky z řad štědřejších, budou v průběhu celého večera rozmístěny ve všech prostorách kasičky, do nichž je možno dle svých možností vložit příspěvek, který také poputuje na konto nadačního fondu Krtek.

Obsazení je pestré, plné kvalitních performerů s charitativním cítěním, kteří lidi v průběhu večera provedou různorodými styly elektronické hudby. K slyšení bude spousta muziky za rozumnou cenu, což se v dnešní době, kdy hudební scéna přetéká desítkami rádoby umělců, cení. Tři stage střídavě obsadí a rozezní DJ Akira, DJ Philip TBC, DJ Ghonzales, DJ Flux, DJ Friky, DJ Lowa, DJ Robot, DJ Rockstar aka Dominik Turza, DJ Aka, DJ Rido, DJMaztah, DJ Trusty, DJ Crazy Helena,DJ Daniell, DJ Lu2, DJ Bouler, DJ Braun, DJ Beast 67, DJaneMiss B, DJane Kristee, DJ Levis, DJ Alyaz, DJ Mefuzo a další.


zdroj: Neandrtal Production, dm

zavřít