White Lies si na březnový koncert v Čechách pozvali americké posily

Vydáno 20.02.2011 | autor: PR


Britští White Lies vydali v lednu druhé album Ritual a vyjeli na turné, v jehož rámci vystoupí také v Praze. Jako předskokany zvolili dvě americké rockové kapely, a to Crocodiles a Transfer.

White Lies si na březnový koncert v Čechách pozvali americké posily White Lies si na březnový koncert v Čechách pozvali americké posily

krokoCrocodilesCrocodiles natočili svou první velkou desku Summer of Hate v zimě roku 2008. Vydala ji 28. dubna 2009 gramofirma Fat Possum. Deska vznikla ze stejných frustrací a odcizení, které stály u zrodu spolupráce Charlese a Brandona. Popové vokální melodie drtí elektronické bicí nebo jimi smýká hluk a echo.

Transfer je čtyřčlenná kapela ze San Diega, tvoří ji Matthew Molarius (zpěv, kytara, basová kytara), Jason Cardenas (sólová kytara, zpěv), Shaun Cornell (basová kytara, klávesy, zpěv), a Andy Ridley (bicí).

Transfer založili kamarádi z dětství a spoluautoři Jason Cardenas a Matthew Molarius, kteří vyrostli v malém zemědělském městečku v severní Kalifornii.

Připravované album Future Selves zachycuje jejich současnou hudbu s nečekaným jasem a čistotou. Odchyluje se od nespoutanosti a divokosti jejich počinu z roku 2008 - EP Sunken Eyes a vyniká mnohem více realizovaným a kurážným soundem.

Crocodiles a Transfer můžete živě vidět jako předskokany White Lies na koncertě 7. března na podiu pražského Lucerna Music Baru.


zdroj: D Smack U

zavřít