N.O.H.A.: Nehodláme umřít! Důkazem bude koncert v Paláci Akropolis

Vydáno 24.02.2011 | autor: PR

N.O.H.A. (Noise Of Human Art) zahraje 16. března v pražském Paláci Akropolis, kde naživo představí svoje šesté album Die In The Process.

N.O.H.A.: Nehodláme umřít! Důkazem bude koncert v Paláci Akropolis N.O.H.A.: Nehodláme umřít! Důkazem bude koncert v Paláci Akropolis

noha_22222N.O.H.A.: na fotce jen s botouVypadá to, že se N.O.H.A. rozhodla, že každý rok vydá novou desku. Svým již šestým albem Die In The Process tak vlastně jen plní sliby, které minulý rok dala svým fanouškům - že deska z roku 2010 bude mít pokračovaní. Nové album obsahuje 14 skladeb, které jsou pro velkou oblibu proložené tracky z posledního alba Respect The Menu.  

N.O.H.A. po celou dobu své patnáctileté kariéry vždy věděla, jak zaujmout.Na svém nejnovějším albu to i říká nahlas: "Nehodláme umřít v nudném pracovním procesu..."

N.O.H.A. aneb Noise Of Human Art je kosmopolitní kapela, jejíž šest členů pochází z pěti různých měst, Jochen Eickenberg a Tim Rashid z Kolína nad Rýnem ,Philip Noha z Prahy, Minerva Diaz Perez z Gijonu, MC Chevy z New Yorku a Tobias Belker z Essenu.


zdroj: Palác Akropolis, mp

zavřít