Žebřík bude vyhlášen v pátek, dnes je poslední možnost hlasovat

Vydáno 28.02.2011 | autor: Marie Bartošová

Už 4. března se v Plzni sejde naše hudební elita na udílení cen Žebřík 2010 Peugeot Music Awards. Večer moderovaný Tomášem Hanákem a Klárou Vytiskovou zahájí úderem osmé hodiny skupina Sunshine, kterou doplní písničkář NiceLand. Překvapivé hosty a speciální show slibují také další koncertní aktéři: Xindl X, Nightwork, David Koller a Marek Ztracený.

Žebřík bude vyhlášen v pátek, dnes je poslední možnost hlasovat  Žebřík bude vyhlášen v pátek, dnes je poslední možnost hlasovat



V Domě kultury Inwest bude předáno celkem 27 cen v devíti kategoriích – největšími kandidáty na jejich zisk jsou Nightwork, Martin Chodúr, Miro Šmajda, Aneta Langerová, Chinaski, UDG a Jitka Charvátová, šance však mají i Anna K, Lucie Bílá, Dan Bárta, Ewa Farna, Klára Vytisková, Mandrage, NiceLand, Tomáš Klus, Sunshine, Aleš Brichta, Mňága a žďorp, BSP, Lucie, Kabát, mako mako nebo Ben Cristovao. Vítězové, o nichž rozhodovali hudební fanoušci během dvouměsíčního hlasování, získají ceny z dílny sochařského mistra Václava Česáka.

Podívejte se na kompletní nominace


specialni cenaTrofej od sochaře Václava Česáka pro speciálního hosta Žebříku.Koncertním lákadlem bude „best of“ Davida Kollera, který odehraje své největší hity za asistence současných i bývalých spoluhráčů, dále originální show Xindla X, vystoupení veleúspěšných Nightwork či set kapely Marka Ztraceného, která uvede loňský objev - zpěvačku Debbi.

Šestihodinový program navíc čítá zahájení projektu Český talent YouTube, křest magazínu iREPORT.cz, vyhodnocení soutěže Jam Photo, předání vozu Peugeot 207 vylosovanému účastníkovi ankety a videomedailón věnovaný laureátovi Žebříku s spojený s předáním speciální ceny.


Předprodej v ceně 349 Kč zajišťuje síť Ticket-art – www.ticket-art.cz. V prodeji jsou také VIP passy za 990 Kč, zahrnující rezervaci místa na VIP balkoně, vstup a bezplatnou konzumaci ve VIP zóně, vstup na after party a DVD Žebřík. Na místě budou vstupenky v pokladně DK Inwest od 16 hodin v ceně 399 Kč. Zde budou k dispozici i lístky na After party s hvězdami Žebříku (od 23 hod. v klubu Buena Vista) jen za 99 Kč.






Hlavními partnery hudebních cen jsou Peugeot, Plzeňský kraj, Město Plzeň, Božkov, Skupina ČEZ a Plzeňská teplárenská. Záznam akce uvidíte 14. března po 22. hodině na ČT1.

 2010 vizual

 


cenatop
zavřít