Vypsaná fiXa startuje turné, pomůžou jí polské hvězdy i ztracení psi

Vydáno 28.02.2011 | autor: PR

Vypsaná fiXa vyráží od března na klubové turné a na svůj první jarní koncert v Praze si pozvala speciálního hosta z Polska.

Vypsaná fiXa startuje turné, pomůžou jí polské hvězdy i ztracení psi Vypsaná fiXa startuje turné, pomůžou jí polské hvězdy i ztracení psi

vypsana fixa promo foto maleVypsaná fiXa ladí formu na turné"Do Prahy jsme pozvali nejznámější polskou kapelu Hey, se kterou jsme v období kolem desky Krása nesmírná odehráli tady a hlavně v Polsku mnoho skvělých koncertů. Dlouho jsme se neviděli, tak se na ně těšíme. Snažíme se našim fanouškům dát na koncertech všechno a ještě něco navíc. V Lucerna Music Baru bude tím bonusem tahle výborná polská parta, která naše fanoušky určitě příjemně překvapí stejně jako minule Detroit 7 z Japonska," zdůvodňuje pozvání Márdi z Vypsané fixy.


Skupina Hey posbírala na scéně spoustu polských hudebních cen a vydala několik komerčně úspěšných alb. U nás již také několikrát vystoupili nejen s Vypsanou fiXou, ale i třeba na festivalech Rock for People nebo Colours of Ostrava.

A Márdi ke společnému koncertu, který se uskuteční 10. března, dodává ještě další bonus: "Po koncertu v Lucerna Music Baru přijde druhý den, a to je shodou náhod Evropský den mozku, takže kdo chce dát svému mozku dárek, ten ho vyčistí v oblasti deja vu na našem koncertě a druhý den mu bude víc než dobře."

Vypsaná fiXa vyhlásila na Facebooku anketu "Hledání ztracených psů", která spočívala v tom, že fanoušci dávali kapele seznam pěti nejvíce zanedbávaných písní. Vypsaná fiXa vše pečlivě sledovala a právě ty nejvíc zanedbávané zařadila do jarních koncertních playlistů. Komu například chyběla na koncertech Tančírna, Robinson, Iluze nebo 33 cigaret a další, tak je má šanci slyšet třeba právě v Lucerna Music Baru, kde vlastně Vypsaná fiXa startuje do jarně letní sezóny.

Vypsaná fiXa – jarní tour 2011

4. 3. Karviná – U Einsteina
5. 3. Valašské Meziříčí – M Klub
10. 3. Praha – Lucerna Music Bar – special guest Hey (PL)
11. 3. Bratřice u Pacova – KD
12. 3. Jeseník – KD
18. 3. Mladá Boleslav – Rychta na Štěpánce
19. 3. Jihlava – klub Dělňák
25. 3. Třemošnice – KD
26. 3. Vimperk – Hotel Zlatá Hvězda
1. 4. Uherské Hradiště – Mír
2. 4. Bílina – KD Fontána - Festival Jeden svět
9. 4. Ústí nad Orlicí - Festival Jeden svět
16. 4. Přepeře u Turnova – Sokolovna
22. 4. Hradec Králové – Majáles
23. 4. Vysoké Mýto – M klub
29. 4. Brno – Majáles
30. 4. Plzeň – Majáles

zdroj: Etain, mp

zavřít