Lucie Bílá nazpívala píseň k „českému Avatarovi“, pokřtila ji peřím

Vydáno 01.03.2011 | autor: PR

Lucie Bílá pokřtila novou píseň a videoklip Já svý pády znám z chystané hudební komedie V peřině režiséra a kameramana F. A. Brabce. Uvnitř najdete klip!

Lucie Bílá nazpívala píseň k „českému Avatarovi“, pokřtila ji peřím Lucie Bílá nazpívala píseň k „českému Avatarovi“, pokřtila ji peřím

bila periLucie Bílá: s cizí ženou v cizí posteli Skladbu i klip pokřtili peřím autor hudby a člen skupiny Support Lesbiens René Rypar a režisér F. A. Brabec.

Peří hraje ve filmu i klipu důležitou roli a není divu, že Lucie Bílá je v ukázkách z filmu vidět hodně často s koštětem v ruce.

Do peřin zapadla i Nikol Moravcová, která křest moderovala a která ve 3D muzikálu V peřině s Lucií Bílou hraje.

Slova k písni napsal František Moravec. "Většina písní pro film V peřině vznikala na hotové texty, které byly součástí scénáře. Skladba Já svý pády znám byla první, kde to bylo právě naopak. Pan režisér měl přání, aby tahle písnička, i když je o pádech a odřeninách, byla optimistická a veselá," řekl ke skladbě autor její hudby René Rypar.

Videoklip ke skladbě Já svý pády znám odhaluje i zcela nové záběry z filmu a odkrývá roli Lucie Bílé jako starostlivé a někdy možná až potrhlé a bláznivé mámy.

Vedle toho je z klipu jasné i další obsazení filmu, kde hrají Karel Roden, Boleslav Polívka, Eliška Balzerová, Jiří Mádl, Anna Stropnická, Nina Divíšková nebo Arnošt Goldflam.

Jedná se o první český film natočený stejnou technologií jako snímek Avatar a do kin bude uveden celý ve 3D formátu 16. června.



zdroj: Universal, mp
zavřít