Rytmus těží ze SuperStar, na jaře vydá nové album

Vydáno 01.03.2011 | autor: redakce

Slovenský rapper Rytmus, v současnosti též jeden z porotců soutěže Česko-Slovenská SuperStar, chystá na duben další sólovku.

Rytmus těží ze SuperStar, na jaře vydá nové album Rytmus těží ze SuperStar, na jaře vydá nové album

rytmus_pestJe Rytmus na pěst?"Nechci moc přibližovat, protože lidi vůbec nevědí, co mají čekat, a chci dosáhnout momentu překvapení. Ale určitě se budu snažit, aby to zase bylo to nejlepší," řekl Rytmus v rozhovoru pro MTV.

O tom, že zatím nepojmenovaná novinka bude znít podstatně odlišně než Rytmusovy předchozí desky, svědčí i první singl.

Za ten byla vybraná skladba Čo ti jebe, ke které se právě dodělává videoklip. Rychlý beat napovídá, že lídr Kontrafaktu zkusí experimentovat a svoji třetí sólovku zasvětí i jiným žánrům než hip hopu.

Rytmus pověsil na svůj Facebook profil velmi krátký úryvek o délce asi tří vteřin, do dnešní doby jej zhlédlo přes 195 000 lidí. Klip by měl být hotový v nejbližších dnech.

Slovenský rapper při otázce na nové album svojí domovské kapely Kontrafakt odpověděl vyhýbavě, přestože jeho parťák Ego před několika týdny v jednom z videí navnadil fanoušky na konec roku, kdy má vyjít třetí deska tohoto piešťanského tria. "Máme nějaké plány, ale to je všechno jen otázka času. Teď řeším hlavně sebe," dodal.

Aktuální Rytmusova sólovka Král vyšla v roce 2009, připravované album se objeví na pultech obchodů během dubna nebo května.


mp


rytmus_top
zavřít