Ester Kočičková oslaví MDŽ hudbou, tancem a klobásou

Vydáno 05.03.2011 | autor: PR

Ester Kočičková, Luboš Nohavica a Kujooni zvou své fanoušky k oslavě MDŽ jako za stara ale v mladém duchu. Kdo se dostaví 8. března do pražské Malostranské besedy má slíbeno zábavu v podobě hudby, tance a klobásy. Nezapomeňte však přinést s sebou pugét z karafiátů pro osobitou zpěvačku.

Ester Kočičková oslaví MDŽ hudbou, tancem a klobásou Ester Kočičková oslaví MDŽ hudbou, tancem a klobásou

ester_bodyEster Kočičková a Luboš NohavicaKdyž se po léta výhradně šansonová autorská dvojice Ester Kočičková a Luboš Nohavica osudově potkala se slánským tanečním orchestrem Kujooni, ihned se rozhodla pro dlouho plánované žánrové harakiri a nacvičila s mladými muži tolik kýžené hudebně taneční pásmo. Vzniknuvší polky, valčíky, rumby, tanga, poga a další taneční prostná jsou vhodná jak pro milovníky dechovek tzv. zímovského střihu, tak i pro jejich skalní odpůrce; a to díky takřka tradiční orchestraci na straně jedné, a navýsost soudobým, místy až národně sociálním a notně palčivým textům na straně druhé. 


Rovněž díky ekvilibristickému aranžmá původních „kujoonštin" i klasických, avšak neklasicky podávaných hitů českého a světového popu v samostatných kujoonských blocích lze pak celý večer doporučit hudebním gourmetům, ale i tuctovým milovníkům běžných vesnických tancovaček typu „tři na tři", jaké v Praze zažíváme opravdu málokdy.



zdroj: rumpsum.cz, dm 

zavřít