Trent Reznor z Nine Inch Nails si odskočí od facebooku k upírům

Vydáno 06.03.2011 | autor: redakce

Trent Reznor před týdnem získal sošku Oscara za složení hudby k filmu The Social Network. Možná i proto získal další nabídku od společnosti 20th Century Fox, která je spojená s filmovým průmyslem.

Trent Reznor z Nine Inch Nails si odskočí od facebooku k upírům Trent Reznor z Nine Inch Nails si odskočí od facebooku k upírům

trent-reznorTrent Reznor má Oscara za The Social NetworkTrent Reznor je ztělesněním Nine Inch Nails, ale v poslední době je spojován hodně s filmem. Poté co loni složil fudbu k filmu Davida Finchera o facebooku The Social Network. Letos získal nabídku napsat hudbu k upírskému snímku režiséra Abrahama Lincolna. Kromě toho již pracuje na dalším filmu Davida Finchera. Konkrétně jde o americkou verzi filmu Muži, kteří nenávidí ženy.

O tom, zda temný muzikant si se společností 20th Century Fox plácne, rozhodnou nejbližší dny, protože právě probíhají důležité schůzky. Údajně nabídka, která je Reznorovi nabízena, není pouze hudební. Frontman Nine Inch Nails by si ve filmu Vampire Hunter mohl i zahrát jednu z hlavních rolí. 

zdroj: nme.com, dm 
zavřít